Entertainment News: Mannen bakom Tiger King-låtar får skivkontrakt. Och lanserar nya hitten Killer Carole

Entertainment News: Mannen bakom Tiger King-låtar får skivkontrakt. Och lanserar nya hitten Killer Carole Entertainment News: https://www.trendard.com/entertainment-news-mannen-bakom-tiger-king-latar-far-skivkontrakt-och-lanserar-nya-hitten-killer-carole/ Entertainment News:





























































Innehåller annonslänkar


Dagens deal, utvald av Feber!


Jämför priser



Xbox One X 1TB Cyberpunk 2077 Limited Edition

kostar nu bara

3490 kr

(tidigare 5475 kr)







Jämför priser



Razer Ornata Chroma tangentbord

kostar nu bara

699 kr

(tidigare 949 kr)

























































































Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen



Entertainment News: Video till Mannen bakom Tiger King-låtar får skivkontrakt



































































Mannen bakom låtarna som tigerkungen Joe Exotic "sjöng", Vince Johnson, har fått sig ett musikkontrakt med BMG Rights Management och Create Music Group. Första albumet blir ett samlingsalbum som innehåller hits som I Saw a Tiger och My First Love samt andra låtar som dök upp i Netflix-serien Tiger King.

Albumet kommer också innehålla nya låtar så som Killer Carole som du kan digga i klippet ovan. Som man kan se verkar låtarnas tema vara detsamma, det vill säga att de sjunger om Carole Baskin och om hur hon påstås ha matat sin före detta till hennes tigrar.




























































































































































































































Den 1 juli i år skulle det införas nya drönarregler som bland annat innebar krav på registrering och drönarkort. Denna deadline har dock nu skjutis upp med cirka sex månader på grund av den pågående coronapandemin. Dessa nya regler kommer istället träda kraft i början av januari månad 2021. Enligt Transportstyrelsen så ligger de nya reglerna relativt nära Sveriges nuvarande regler och en genomgång av dessa nya regler kan läsas i detalj på Transportstyrelsens webbplats Drönarsidan.

Entertainment News: Tumnagel



























Förra veckan så meddelade Grekland att svenskar som flyger till Grekland från Stockholm måste sitta i karantän innan de kan äta oändligt med souvlaki. Nu rekommenderar även Tyskland att folk från Sverige bör sitta i karantän innan de får härja fritt i landet. Detta tack vare en ny rekommendation från landets folkhälsomyndighet som föreslår karantän för medborgare från EU-länder med fler än 50 registrerade nya coronainfektioner per 100 000 invånare de senaste sju dagarna. Just nu är Sverige det enda EU-landet med så höga siffror kan innebära att man hamnar i karantän om man vill äta schnitzel på Redo XXL. Det är dock upp till de enskilda förbundsländerna att fatta beslut om de vill följa rekommendationen och hur karantänen ska se ut.

Entertainment News: Tumnagel



























Mannen bakom låtarna som tigerkungen Joe Exotic "sjöng", Vince Johnson, har fått sig ett musikkontrakt med BMG Rights Management och Create Music Group. Första albumet blir ett samlingsalbum som innehåller hits som I Saw a Tiger och My First Love samt andra låtar som dök upp i Netflix-serien Tiger King. Albumet kommer också innehålla nya låtar så som Killer Carole som du kan digga i klippet ovan. Som man kan se verkar låtarnas tema vara detsamma, det vill säga att de sjunger om Carole Baskin och om hur hon påstås ha matat sin före detta till hennes tigrar.

Entertainment News: Tumnagel



























I veckan släpptes Command & Conquer Remastered Collection på Steam. Där får man uppdaterade versioner av två fantastiska RTS-spel för knappa 20 euro. Men 20 euro är fortfarande dryga 200 kronor och om man nu inte vill betala några pengar för att få en klassisk RTS-fix så kan man kanske istället ge sig på Total Annihilation: Commander Pack som ges bort på GOG.com just nu. Total Annihilation gav spelare möjligheten att styra över stora slagfält med massvis med trupper. Denna samling innehåller de två expansionerna The Core Contingency och Battle Tactics som båda innehåller nya kampanjuppdrag samt nya enheter. Så om du är sugen på Total Annihilation: Commander Pack för noll kronor så hittar du det via länken nedan. Erbjudandet gäller endast fram tills i morgon runt lunch så det gäller att passa på om du vill ha det.

Entertainment News: Tumnagel



























Lite halvt i smyg har Dropbox nu lanserat en betaversion av en lösenordshanterare. Betan finns både på Google Play samt App Store men man kan endast testa appen om man har en inbjudan. Dropbox själva har inte gjort någon officiell presentation av lösenordshanteraren ännu men läser man beskrivningen så antyds det att den endast kommer vara tillgänglig för Dropbox betalande kunder. Man kan också läsa att appen använder sig av "zero-knowledge"-kryptering. Annars ser appen ut att fungera som LastPass samt 1Password, det vill säga att de automatiskt fyller in lösenord till en i både appar och på webbplatser. För några år sedan lyckades folk hacka miljontals Dropbox-konton så man får väl anta att de lärt sig lite mer om säkerhet sedan dess och att detta blir en säker produkt när den väl lanseras på riktigt.

Entertainment News: Tumnagel



























Det har länge surrats om att ett av den här konsolgenerationens bästa spel, vilket så så klart är Bloodborne till PlayStation 4, är på väg till Windows. Den senaste veckan har detta rykte blivit allt mer högljutt då allt fler källor påstår att detta tydligen var något som skulle avslöjas på Sonys PlayStation 5-presentation som skulle ha hållits i torsdags. Den presentationen blev som bekant inte av på grund av den världsliga situationen men det som påstås är att en uppdaterad version spelet för PlayStation 5 och Windows skulle visats upp. Denna uppdaterade version sägs vara utvecklat av Blue Point samt Q Loc med stöd för 4K, 60fps och bättre laddningstider. I samband med dessa rykten så nämndes det också Sony har Demonx27s souls på gång för PlayStation 5. Detta sägs då vara en helt omgjord version av PlayStation 3-klassikern, något som många säkert har längtat efter.

Entertainment News: Tumnagel



























Kampsportfilmstjärnan Donnie Yen har fått ta på sig en tjockdräckt för rollen som Fallon Zhu i actionkomedin Enter the Fat Dragon. Filmen handlar om en tidigare vältränad polis från Hong Kong som lagt på sig några kilon efter han bytte tjänst. Men en dag måste han hjälpa en före detta kollega för att lösa ett mord i Japan vilket innebär att han måste använda sina gamla kampsportkunskaper igen. Filmen är en ny version av Enter the Fat Dragon från 1978 med Sammo Hung.

Entertainment News: Tumnagel



























Jeep ger nu sin lilla modell Compass ett lyft. Förutom ny motor och att den kommer som laddhybrid är det nytt att tillverkningen numera sker i Melfi, Italien. Den nya motorn är en turboladdad fyra på 1,3 liter som ska vara 30 procent mer bränsleeffektiv än sin föregångare. Den ger 130 hästar och erbjuds i kombination med framhjulsdrift eller fyrhjulsdrit. Fem stycken versioner av Compass kommer att erbjudas - Sport, Longitude, Mighty Eagle, Limited och S. Den sistnämnda bjuder på hisnande 150 hästar. Oavsett vilken version du köper kan du välja mellan en sexpetad manuell låda eller en ny dubbelkopplingslåda. Laddhybriden kommer under andra halvan av året och den kombinerar 1,3-litersmotorn med en elmotor. Det snackas om effekt på antingen 190 eller 240 hästar. Den här versionen kommer endast gå att få med fyrhjulsldrift. Insidan bjuder nu på Uconnect-systemet som gör att du på avstånd kan övervaka och låsa/låsa upp bilen. På säkerhetssidan hittar vi saker som forward collision och lane departure warning som standar. Blind-spot monitoring, adaptive cruise control, parking assist och cross-traffic alert finns på tillvalslistan. Några priser har vi inte fått än. De framhjulsdrivna versionerna ska nå återförsäljare den här månaden, men om det gäller här i Sverige är oklart för tillfället.

Entertainment News: Tumnagel



























Årets Formel E-liga ligger för tillfället nere på grund av pandemin och då kanske det skulle passa fint med en dokumentär om racing-serien som ersättning. Här nedanför kan ni kolla in trailern för And We Go Green vilket är en dokumentär om bilarna, stallen och förarna i den lite miljövänligare racing-ligan Formel E. I den närmare 100 minuter långa dokumentären får tittarna följa den fjärde säsongen av Formel E vilken kördes 2017 - 2018. And We Go Green hade premiär i USA igår, 4 juni, på Hulu. Huruvida filmen letar sig in på någon kanal eller tjänst som vi här i Sverige kan ta del av är än så länge oklart.

Entertainment News: Tumnagel



























Den Ferrari Enzo vi ser här såldes nyligen av RM Sothebyx27s för 2.640.000 dollar. Summan gjorde att den har utnämnts till den absolut dyraste bilen att säljas online utan att ha blivit visad för någon innan. Bilen var en del i auktionsfirmans Driving into Summer-event de har kört nu i dessa pandemi-tider. Här visades alla bilar bara på sajten och även om många köpare gärna klämmer och känner lite innan de budar var det alltså ändå några som halade ut den stora plånboken för osedda exemplar. En annan Ferrari, en 288 GTO gick exempelvis för 2.310.000 dollar. Alla behöver som väntat inte strypa kontot och vända på slantarna just nu. Ägaren av Enzon kan njuta av en bil med V12:a på 6,0 liter som ger 660 hästar och som tar bilen från stillastående till 100 km/h på runt tre sekunder. Fler bilder på länken nedan.

Entertainment News: Tumnagel



























Robotutvecklare på Harvard University har gjort en ännu mindre version av sin robot "Harvard Ambulatory Microrobot", HAMR, vilken inte är mycket större än ett mynt som synes på bilden ovan. Den nya versionen av HAMR har man döpt till HAMR-Jr och den väger bara 0,3 gram. Den är 2,25 centimeter lång och den kan förflytta sig nästan 14 gånger sin egen kroppslängd i sekunden, något som gör den till den snabbaste så kallade mikroroboten i världen enligt utvecklarna. Att göra världens snabbaste mikrorobot var dock inte det forskarna var ute efter primärt när de konstruerade HAMR-Jr. Istället ville man undersöka om man kunde förminska ursprungs-HAMRs storlek utan att göra avkall på robotens funktionalitet, något man säger sig ha lyckats med. Tanken bakom det hela är att den här typen av teknik även ska gå att applicera på andra typer av robotar, oavsett storlek. Kaushik Jayaram var huvudförfattare av rapporten om HAMR-Jr och han säger om projektet: "Most robots at this scale are pretty simple and only demonstrate basic mobility. We have shown that you don’t have to compromise dexterity or control for size.The wonderful part about this exercise is that we did not have to change anything about the previous design. We proved that this process can be applied to basically any device at a variety of sizes."

Entertainment News: Tumnagel



























Jordbruket i norra Indien har drabbats av en invasion av gräshoppor vilka riskerar att äta upp böndernas grödor, grödor som är livsviktiga för att förse befolkningen med mat. Det sägs vara den största gräshoppsinvasionen som Indien upplevt på över 30 år och har bland annat drabbat de indiska delstaterna Rajasthan, Punjab, Madhya Pradesh, Gujarat och Uttar Pradesh. För att bli av med gräshopporna har myndigheter och bönder försökt att mota bort gräshopporna på lite olika sätt. Man har bland annat använt drönare för att sprida ut bekämpningsmedel och även försökt skrämma bort gräshopporna med eld, smällare, trummor och kastruller. Som synes i tweeten nedan har man även börjat använda en så kallad "DJ-bil", bilar som vanligtvis används vid större festligheter, för att låta dennas ljudanläggning bombardera gräshopporna med hög musik. Här ovanför hittas ett nyhetsinslag från India Today om gräshoppsinvasionen som har drabbat norra Indien.

Entertainment News: Tumnagel



























Tanken var att nya Ford Bronco skulle presenteras i mars men det blev framskjutet på grund av pandemin. Nu får vi reda på att avtäckningen istället sker nästa månad. Detta sedan sajten ni hittar på länken nu har gått live, där man kan läsa lite om den kommande bilen och dess historia.

Entertainment News: Tumnagel



























Det omåttligt populära battle royale-spelet PUBG är för tillfället gratis att lira på Steam. Spelet är gratis att lira precis nu och kommer vara det fram till 19: 00 på måndag, vilket borde ge er gott om tid att försöka norpa vinsten en eller två gånger. I samband med gratishelgen har utvecklarna sänkt priset på spelet med 50 procent, så om ni får mersmak av gratishelgen så kan ni lägga vantarna på spelet för ynka 150 pix fram till 8 juni.

Entertainment News: Tumnagel



























Superhjälte-filmer är nog något som de flesta av oss förknippar med den amerikanska filmindustrin men filmer av den typen görs även på andra platser runt om i världen. Här kan ni till exempel kolla in trailern till den kommande ryska superhjältefilmen Mayor Grom: Chumnoy Doktor ("Major Grom: Plague Doctor"). Filmen handlar om polischefen Igor Grom som ställs inför den Punisher-liknande karaktären "Plague Doctor", en antihjälte som dödar kriminella som han anser kommit undan lagens långa arm för billigt. Filmen baseras på en rysk serietidning med samma namn. Ni kan kolla in trailern för Major Grom: Plague Doctor här nedanför. Om ryska inte är er bag så rekommenderar jag er att slå på YouTubes undertexter för att få lite sammanhang i trailern. Filmen har premiär någon gång under nästa år.

Entertainment News: Tumnagel



























Vi har tidigare skrivit om mjukvaru-problemen Volkswagen har haft med nya Golf. Problemet har legat i bilens förmåga att kunna kontakta akuttjänster om man är med om en olycka, något som är lagkrav i Europa. Nu säger man sig dock ha fixat problemet och kan återuppta leveranserna som stoppades för några veckor sedan. För att lösa det hela krävs en uppdatering av mjukvaran. Detta går dock inte att göra over-the-air utan man måste åka till Volkswagen för att få det fixat. Berörda ägare kommer att bli kontaktade. 15.000 stycken exemplar av bilen ska redan ha levererats i Tyskland.

Entertainment News: Tumnagel



























Motorola har uppdaterat sitt budgetsegment med två nya enheter: Moto G Fast och Moto E. Telefonerna ersätter Moto G7 Play och Moto E6 och erbjuder en lite uppgraderad upplevelse. Moto G Fast är utrustad med en 6,4 tum stor display med 19:9-format och 720p-upplösning. På insidan sitter det ett stycke Snapdragon 665, 3GB ram och 32GB lagring som går att utöka med minneskort. Batteriet ligger på 4000mAh och har stöd för snabbladdning på upp till 10W. Lite annat smått och gott är att telefonen har fingeravtrycksläsare på baksidan, 3,5mm-uttag och har IP-klassningen IP52, vilket betyder att den utan problem kan hantera regn. Kamerauppsättningen är mer eller mindre identisk med den på nylanserade G Power. Det vill säga en huvudsensor på 16MP, 8MP ultravidvinkel på 118 grader och en 2MP makrokamera. Uppe i vänstra hörnet på skärmen sitter det även en selfiekamera på 8MP. Nya Moto E är en lite mer ordentlig uppgradering från E6 och det Lenovo-ägda företaget har petat in en 6,2 tum stor display med 720p-upplösning och gömt selfiekameran i en droppformad flärp i toppen. Enheten kommer även med fingeravtrycksläsare på baksidan, vilket är första gången en sådan har petats in i en telefon i E-serien. Telefonen är utrustad med Snapdragon 632, 2GB ram och 32GB lagring. Batteriet ligger på 3550mAh och telefonen laddas av någon anledning via Micro USB, vilket borde vara straffbart 2020. Kameran har fått en uppgradering och nya Moto E är utrustad med dubbla kamerasensorer på baksidan varav ena tar bilder med 13MP-upplösning och den andra är en djupsensor på 2MP. Moto G Fast och Moto E kommer börja säljas i USA 12 juni för 199 respektive 149 dollar. Hur det ser ut med release i Sverige är för tillfället oklart, men vi uppdaterar artikeln när informationen trillar in.

Entertainment News: Tumnagel



























Transportstyrelsen har den senaste månaden nekat två personer att ha orden "corrona" och "covid" på sina personliga registreringsskyltar rapporterar SVT och nyhetsbyrån Siren. Anledningen till det är att Transportstyrelsen anser att skyltarna kan uppfattas som stötande av vissa, även om "corrona" inte stavas på samma sätt som virus-typen som ligger bakom den pågående pandemin. Covid-skylten försökte registreras av en 42-årig kvinna i Norrköping och Corrona-skylten var det en person i Stockholm som försökte registrera.

Entertainment News: Tumnagel







































































































Som klassiker denna fredag kör vi Mobb Deep med Survival of the Fittest, en låt som släpptes år 1995 och därmed fyller 25 år i år. Bonusklipp nedan.

Entertainment News: Tumnagel



























Burgarälskaren George Motz kör här lite skola där han visar hur du vevar ihop en burgare som ser mycket smarrig ut. Bonusburgare nedan.

Entertainment News: Tumnagel



























Run The Jewels har nu släppt sin fjärde platta som väldigt påhittigt har fått titeln 4. Här hittas bland annat samarbeten med Pharrell Williams, Mavis Staples, 2 Chainz och Zack De La Rocha. Albumet har inspelat i Rick Rubins Shangri-La Studios och i den ikoniska Electric Lady Studios i NYC.

Entertainment News: Tumnagel



























Forskning visar att våra hjärnor är designade för att bli distraherade. Forskare vid Princeton University och University of California har upptäckt att hjärnan ändrar fokus fyra gånger varje sekund. Hela tiden scannar hjärnan omgivningen och tar in information för att se om det finns något viktigare att lägga fokuset på. Det är helt omöjligt att stå emot det och därför blir vi lätt distraherade, även om det inte kanske alltid är så tydligt. Blir du ofta distraherad?

Entertainment News: Tumnagel



























I Stanley Kubricks dystopiska film A Clockwork Orange från 1971 får vi hänga med till futuristiska sci-fi-platser som nästan ser fejkade ut. Men faktum är att det inte är några kulisser eller liknande, utan platser som finns på riktigt.

Entertainment News: Tumnagel



























Sitter du inne med ett rejält karantän-skägg som är i behov av trimning? Ikväll kommer barberaren Cari att köra lite skäggtrimskola via Zoom-länken nedan, spana in det så kanske du kan få ordning på din ansiktsbehåring? Klockan 20.00 drar det hela igång så ha trimmern redo!

Entertainment News: Tumnagel



























2013 började biltillverkaren Bentley att även tillverka möbler och så här ser deras senaste kollektion ut. Här finns en soffa, sängar och fåtöljer för den med tjocka plånböcker. Bara soffan kostar nästan 15.000 dollar innan skatt och för sängen får du hosta upp nästan 12.000 dollar. Det finns två stycken fåtöljer att välja mellan och de kostar 9000 respektive 4200 dollar. Köper du alla nyheter handlar det om 40.000 dollar innan skatt.

Entertainment News: Tumnagel



























Igår lanserades Wisby Lager Alkoholfri på Systembolaget och i samband med detta släpptes tre stycken ljudspår på Spotify. De heter Västerhejde, Visby och Djupvik och alla är inspelade med ljud skapade av ölen och Gotland. Pys från kapsylen, kluckande från att man häller upp den och vågornas skvalp. Rätt mysigt att lyssna på faktiskt.

Entertainment News: Tumnagel



























På initiativ av FN:s livsmedels- och jordbruksorganisation har man sedan 2001 firat World Milk Day den 1 juni varje år. Och idag är det detta datum så idag firar vi mjölken helt enkelt. Bonusklipp nedan.

Entertainment News: Tumnagel



























Omega har för tredje gången utsetts till officiella tidtagare för kappseglingstävlingen Americax27s Cup. Mellan den 6 och 21 mars nästa år går tävlingen återigen av stapeln och för att ladda inför detta presenterar Omega nu en ny klocka. Den heter Seamaster Planet Ocean 36th Americax27s Cup, är i rostfritt stål, mäter 43,5 millimeter och har ett strukturerat gummiarmband. Klockan kommer att säljas i 2021 stycken exemplar och lansering blir i samband med att tävlingen drar igång. Priset ligger på 74.800 kronor.

Entertainment News: Tumnagel



























Idag släpper Kopparberg Gin lanserar en ny gin och den heter Passionfruit&Orange. Här ska det finnas smaker av passionsfrukt och bitter apelsinzest. Blanda den med tonic, is och en skiva apelsin. Flaskan som innehåller 700 milliliter kostar 279 kronor och du hittar den på länken nedan. Sedan tidigare finns även smaken Kopparberg Gin Strawberry&Lime.

Entertainment News: Tumnagel



























Systembolaget har på sätt och vis två verksamheter, en med butiker och saker på hyllan och en med ett stort beställningssortiment där produkterna fysiskt inte finns hos Systembolaget utan hos importörerna. Ibland beställer dessa helt enkelt för mycket av en vara och blir inte av med sitt lager. Det vanliga är då att det skeppas tillbaka ner i Europa och kanske hamnar på en bordershop, men innan dess så sänks priset här på Systembolaget. Systembolaget varken får eller vill berätta om detta, alkohol och REA är två ord som inte fungerar så bra ihop i Sverige. Vinbörsen är en ny tjänst som håller koll på dessa prissänkningar åt oss konsumenter. Man har helt enkelt koll på Systembolagets sortiment och noterar när ett vins pris sänks. Resultatet blir att vi konsumenter kan köpa vin till bra pris, vin slipper skeppas runt på lastbilar och Systembolaget slipper fortfarande ha en REA-skylt på sin hemsida. Win win så att säga.

Entertainment News: Tumnagel







































































































































Via newsapi.org. Read more here:
https://www.trendard.com

Comments